sunnuntai 28. elokuuta 2011

Virkkaus-innostus..

Nyt on asetuttu uuteen kotiin asumaan ja käsitöillekin on taas löytynyt aikaa! Vielä on kodin sisustus kyllä kesken, uusia verhoja pitäisi ommella vielä olohuoneeseen. Ei ole vaan vielä mieluista kangasta löytynyt eikä kyllä oo horveesti ollu aikaa kangaskauppoja kierrelläkään.. Harmi kun valmisverhoja on tosi vähän 250cm pitkinä... Yhden verhon olen ommellut toiseen makuuhuoneeseen, ihan perus pitkä verho. Olohuone onkin sitten vähän isompi projekti. No, onneksi ei ole kiirettä asian kanssa.


Enemmän on ollut nyt intoa virkkaukseen. Olen nyt innostunut tilkkuja virkkaamaan. Jos näitä tilkkuja joku päivä valmistuis niin paljon että niistä peiton saisi! Yhden tilkun koko on noin 11 x 11 cm. Langan päät päättelen aina saman tien kun tilkku valmistuu niin ei tarvi kerralla urakoida niitäkään. Tässä tilkkusaldo tällä hetkellä. Vielä saa jokusen tilkun virkata ennen ku peitto syntyy! 

Noista patalappuvaihtoon tekemistäni patalapuista on ohjetta kyselty, ja sekin on nyt työn alla, joten toivon mukaan piakkoin saan senkin tänne blogiin laitettua.