lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kenkälaatikon uusi elämä ja korutaiteilua...

Kenkälaatikot ovat hyvän kokoisia säilytyslaatikoita käsityö- ja askartelutarvikkeille.
Askartelupuoti Piasta löysin ihanaa nappikuvioista lahjapaperia ja päällystin kenkälaatikon sillä. Tällainen siitä tuli: 


Sitten on valmistunut kolme korua.
Tein serkulleni syntymäpäivälahjaksi tällaisen sydänkorun:Ja sitten valmistui tällainen turkoosi delfiini-koru:Tässä tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa noita puristushelmen suojia, oli kyllä aika hankalia laittaa, mutta hyvä siitä tuli! Tuossa lukon vieressä ei kyllä ole paras mahdollinen, vähän hankaloittaa lukon avaamista ja sulkemista. Näppäräsormiselta kyllä sujuu helposti! Seuraavaksi kokeilen solmunsuojaa siinä päässä, toimii varmasti paremmin. :)


Juuri sain valmiiksi kolmannen korun, sama delfiini-aihe mutta eri värisenä ja hieman erilaisena:Tässä kokeilin päihin lukon kiinnitykseen solmunsuojia, en tiedä onko tuo toinen paljon sen hankalampi käsitellä, mutta ehkä tästä tuli vähän siistimmän näköinen. Voi olla että vaihdan tuohon toiseenkin koruun päihin nää solmunsuojat. Ihan hyvin nää toimii! (Ja testailin muiden korujen vastaavanlaisia lukkoja niin ihan samanlaisia ovat käsitellä, joten ei huolta sen suhteen...)
Korussa on kolme vaijeria ja helmet on pujoteltu kerrallaan kahteen vaijeriin vuorotellen. (Vaikea selittää mutta kuvasta katsomalla varmaan ymmärtää paremmin...)  =)

3 kommenttia: