lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kaappien siivousta

Kädet on parantuneet ja taas riittää touhua. Aloitettu virkkaustyö on edelleenkin kesken, nyt on ollut niin paljon kaikkea tekemistä. Saimme vähän aikaa sitten tietää, että saamme asunnon heinäkuussa valmistuvaan uuteen kerrostaloon, JEE!! Nyt olen jo intopiukeena aloittanut kaappien siivousta, jotta saisi muuttohetkestä mahdollisimman helpon. Kirppikselle lähtee aika paljon tavaraa, kaikki ylimääräinen pois.


Eilen illalla aloin järjestelemään valokuva-laatikkoa, ja innostuin oikein järjestelemään vanhoja valokuvia kolmesta pienestä kansiosta yhteen isoon ja vielä suurinpiirtein aikajärjestykseen, ne kun olivat ihan sekalaisessa järjestyksessä. Tänään jatkan hommaa. Kyllä oli ihana uppoutua katselemaan pitkästä aikaa vanhoja valokuvia ja samalla muistui mieleen monia asioita matkan varrelta mitä oli jo melkein unohtanut. Osan kuvista laitan pieneen kenkälaatikkoon, joka odottaa vielä päällystystä.


Suunnitteilla on kyllä monta neuletyötäkin, kunhan vaan kerkiäisi, voi olla että nyt kesällä jää käsitöiden teko vähän vähemmälle. Jotain pieniä töitä varmaan tulee tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti