keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Monenlaista puuhaa...

Nyt on hetki vierähtänyt viime kirjoituksesta. On ollut inspiraatiota jos jonkinlaista! Löysin mieluisia verhokankaita ja olen innostunut ompelemaan verhoja vihdoin ja viimein. Kolme verhoa valmiina, neljäs aloitettu. Kaiken kaikkiaan viisi pitäisi saada valmiiksi. Ja varmaan vielä sohvatyynynpäällisiäkin olisi kivä tehdä väreihin sopivia...


Sitten näin Käsistä karannut - blogissa ihanan pipon, jonka tekijä oli nimennyt "vaahtopääksi". Oli aivan pakko heti tehdä itsellekin pipo tuolla ohjeella, niin ihana se mielestäni oli. Pipo on valmis, teen vielä lapaset ja ehkä vähän vielä tuunaan pipoa, laitan sitten kuvan koko setistä, kun se on valmis. Ohje löytyy ilmaiseksi Ravelrysta.


En toki ole unohtanut patalappu-ohjetta. Anteeksi vaan niille jotka ovat sitä odottaneet, kun kestää näin kauan. Hyvällä mallilla on sekin ja seuraava postaus on sitten se ohje! (Mä oon vähän tällainen että innostun yhtäkkiä jostain uudesta ja sitten onkin monta työtä kesken...) Tilkkujakaan ei oo montaa syntynyt viime postauksen jälkeen, 15 vasta valmiina.


Ai niin, olen taas yhden uuden käsityökirjan omistaja. Tilasin Neulomolaisten tekemän sukkakirjan Varresta varpaisiin. Kirjassa on paljon ihania sukkaohjeita jotka odottavat toteutumista! Suosittelen muillekin aiheesta kiinnostuneille!

2 kommenttia:

  1. Hauska pipo, kävin kurkkaamassa :) Minultakin tuo sukkakirja löytyy, en vain ole vielä ehtinyt yhtään mallia sieltä toteuttaa.

    VastaaPoista