sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Kuusi viikkoa on vierähtänyt vauvan syntymästä ja se aika on kyllä mennyt nopeasti! Tänä aamuna ensimmäisen kerran tartuin neulepuikkoihin ja neuloin muutaman kierroksen rose mohair- tunikaan. Pikkuhiljaa alkaa arki jo vauvan kanssa sujumaan niin että aikaa jää vähän muillekin asioille. Hyvin on mennyt ja poika kasvanut jo kovasti! :)

Viikko sitten vietimme ristiäisiä, ja haluankin täällä esitellä kastemekon, jossa poikamme kastettiin. Se on anoppini virkkaama mekko, jonka hän on tehnyt noin 12 vuotta sitten ensimmäiselle lapsenlapselleen. Siinä mekossa on kastettu mieheni siskon lapset sekä mieheni vanhin poika. Tosi kaunis kastemekko!


Kasteliinaan on kirjailtu mekossa kastettujen nimet ja päivämäärät, minunkin täytyy kirjailla vielä nimi siihen. Pojan nimeksi tuli Joona Aukusti.

Tässäpä kuulumiset tällä kertaa, jospa seuraavassa bloggauksessa olisi jotain käsitöitäkin! Siis jotain itse tehtyä...  :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit nimet!
  Hieno kastemekko! Meilläkin kulkee suvussa kastemekko, jonka äiti on ommellut kolmannelle vai neljännelle lapselle :D. Ja sitten meidän neljä ipanaa on myös kastettu siinä.

  Näitä vauvajuttuja on myös kiva lueskella :). Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 2. Oi onnea pienestä pojasta! Ja kauniin nimen hän on saanut :)
  Ja kaunis mekko ollut päällä kun on kastettu, meillä siskoni teki meille kasteasun kun esikoiseni syntyi, siinä asussa on meidän kaikki kolme lasta kastettu ja toivottavasti kastetaan myös heidän lapsensa :)
  Ihania toukokuun lopun päiviä sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kastemekko, ihana perinne kastaa suvun lapset samassa kastemokossa. Kauniin nimen poika sai, minun pojan kaima;)

  VastaaPoista
 4. Olipa ihanaa, kun laitoit kuvan pojasta kastemekossa. :)

  VastaaPoista