perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tunika


Vihdoin ja viimein pari päivää sitten sain valmiiksi tunikan, jota aloitin jo helmikuussa. Välillä oli työstä taukoa, mutta nyt sain viimein tehtyä sen loppuun. Lankana Novitan Rose Mohair leijonankeltainen, jota kului vajaa viisi kerää ja 4,5 mm puikoilla kilkuttelin. Ohje löytyy syksy 2009 Novitasta, koko S.
Tunika oli mukava neuloa, mutta en kyllä oikein tykkää lopputuloksesta. Siis työn laatuun olen tyytyväinen, mutta kun laitoin tunikan päälleni niin en oikein tykkääkään mallista... :( Lehden kuvassa näytti tosi kivalta mutta itseni päällä ei sitten oikein tuntunutkaan omalta... No, jospa tätä joskus tulis silti pidettyä. Yksi asia mikä häiritsee paljon on nuo olkasaumat, kun ei ole sellainen istuva malli niin olat jää hartioista tolleen "töröttämään" suorana. Muutenkaan ei oikein malli miellytä, en oikein osaa sanoa mikä mutta joku siinä tökkii.
No, tulipahan tehtyä...Pahoittelen valokuvien heikkoa laatua, kuvat tuli otettua ihan pikaisesti kun näillä helteillä ei tee mieli kauaa olla kuuma neule päällä! Meillä täällä sisällä on n. 27 astetta lämmintä joten äkkiä vaan otettiin pari kuvaa jotta ei tarvi kauaa neule päällä hikoilla.
6 kommenttia:

 1. Minusta tuo tunika on tosi ihana,ei moitteen sijaa!

  VastaaPoista
 2. Minustakin tämä näyttää oikein kivalle! Jos itseäsi löysät käsiaukot häiritsee, niin kokeile pujottaa lankaa tai kuminauhaa niihin niin että kiristyvät yläosastaan. Jos vaikka auttaisi. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä Lankavakka! Tuota täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Aika hieno! Nätiltä näyttää sun päällä, mutta enhän mää tiijä, miltä se päällä tuntuu. Ison urakan oot saavuttanu. Ehkä määkin joskus. :)

  VastaaPoista
 5. Mullakin on turkoosia Rosea tätä varten varattuna. Minusta nuo hihat on kivat juuri tuollaisina, näyttää hyvältä, mutta tiedä sitten miltä päällä tuntuu. Varmaankin toteutan tämän jossain välissä...

  Meiju

  VastaaPoista
 6. Päällä tuntuu ihan hyvältä mutta en tykkää miltä näyttää... Ehkä vaatii vaan totuttelua kun olen tottunut pitämään erityyppisiä vaatteita!

  VastaaPoista