lauantai 11. elokuuta 2012

Joululahjojen tekoa ja muuta höpinää

Nyt olen jo alkanut tekemään joululahjoja, eli käsitöitä olen tehnyt kovastikin, vaan en laita niitä tänne vielä näytille kun en tiedä käykö lahjojen saajat tätä lukemassa! Kaksi lahjaa on jo valmiina ja lisää on valmistumassa. :) Lisäksi suunnitteilla olisi taas vaikka ja mitä, mutta eipä taida aika riittää kaikkiin suunnitelmiin! Uudessa Novita lehdessäkin oli hirmuisesti kivoja ideoita. Joonallekin tekisi mieli neuloa talveksi jotain. Ainakin nyt ensialkuun teen hänelle lapaset, kun keväällä neulomani ovat käyneet jo pieniksi!

Lankavarastoni alkaa taas pursuamaan yli äyräidensä, ja täytynee laittaa osa langoista myyntiinkin, kun nyt täytyy taas asettaa langasostokielto itselle ennenkuin vanhoja lankoja on saatu vähemmäksi. Tästä sainkin idean: kauempana asuva serkkuni oli tulossa alkuviikosta kylään, hänkin harrastaa käsitöitä. Sovimme, että hän ottaa mukaan muutamia lankakeriä, mitä ei itse tarvitse ja jotka voisivat minua kiinnostaa. Sitten teimme lankavaihtareita, eli otin hänen lankojaan, ja hän valitsi minun lankavarastostani mieleisiään keriä itselleen. Näin molemmat saivat "uusia" lankoja ja lisäksi pääsi eroon vanhoista keristä. Eikä maksanut mitään ja lankavarastokaan ei kasvanut yhtään isommaksi! Tuo oli  mukava idea joka täytyy toteuttaa joskus toistekin!

Asiasta toiseen... Nuo aiemmin Joonalle virkkaamani amigurumit ovat olleet oikein mieluisat saajalleen. Olen laittanut ne roikkumaan vaunun kopasta niin poika saa katsella niitä vaunuissa hereillä ollessaan ja ylettää käsilläkin niitä heiluttelemaan. Tässä kuva, jonka myötä toivotan kaikille mukavaa loppukesää keleistä huolimatta!


2 kommenttia:

  1. Pitäisi alkaa tehdä joululahjoja, että ei tulisi kiire niiden kanssa:) Tuo onkin kiva idea vaihtaa lankoja, silla tavoin saa uusi lankoja. Kivoja amigurumeja Joonalla.

    VastaaPoista
  2. Minä aloitin jo tammikuussa joululahjojen tekemisen. Eipähän tarvitse tämän joulun alla panikoida.

    VastaaPoista