perjantai 27. toukokuuta 2011

Kotona taas

Reissu meni mukavasti. Aurinkoa ja lämpöä riitti ja muutenkin matka meni hyvin. Barcelona on ihana kaupunki! Tulihan pari lankakauppaakin katsastettua. Ensiksi kävin lankakaupassa nimeltä All you knit is love. Todella ihana kauppa jossa oli lämmin tunnelma ja laaja valikoima erilaisia lankoja. Kaupan takaosassa oli tila jossa istui naisia (ja miehiäkin) neulomassa. Suosittelen lämpimästi Barcelonan matkaajille. Tässä pari kuvaa kaupasta:Tästä kaupasta mukaan lähti kolme kerää Italialaista merinovillalankaa sekä KnitPro pyöröpuikko kokoa 2,75 mm ja 100 cm pitkä. Tämä käy hyvin magic loop tekniikkaan esimerkiksi Fabel-langalle...Toinen lankakauppa oli vähän pienempi kauppa La Barcelana. Ihana kauppa tämäkin. Täältä löytyi myös espanjalaisia lankoja ja myös paljon muuta. Mukaani lähti täältä kolme kerää espanjalaista villalankaa. Ihastuin langan "epätasaisuuteen" ja on se aika pehmeääkin!


Matkalla pitää tietysti olla aina matkakäsityö mukana. (Piti miettiä sellainen työ jonka voi tehdä bambuisilla sukkapuikoilla, jotta voi ottaa mukaan myös lentokoneeseen.) Tällä matkalla valmistui lapaset Novitan Florica -langasta. Ohje on täältä ja sitä hieman muuttelin lapasiksi.


Sitten vielä matkamuistoista kasatut tuikkukipot. Hiekka on kylläkin kaupasta ostettua koristehiekkaa, jonka koristelin välimeren rannalta kerätyillä kivillä ja simpukankuorilla. Kivet on viime kesän Ranskan matkalta, aivan sileitä pyöreitä ja soikeita kiviä. Simpukan kuoria löysin Barcelonan hiekkarannalta ja otin muutaman mukaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti