sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Valmiit sukat

Nyt oon vihdoin saanut valmiiksi nuo sukat magic loop-tekniikalla. Lanka on siis Dropsin Fabel ja sukat on tehty 2,5 mm pyöröpuikolla jolla on pituutta 120 cm. Silmukoita on 60 per sukka, ja tuli juuri sopivan kokoiset mun 38 numeroiseen jalkaan. Tykkään että sukat saa olla aika napakat. Kärkeen tein sädekavennuksen ja tuli tosi hyvät, nää sukat istuu mun jalkaan ihan täydellisesti. Lisäksi on kiva kun väriraidat tulee reilusti eri kohtiin. Kaikin puolin onnistuneet sukat siis. Tykkään! :)Toivottavasti nää sukat kestää, halusin tehdä ikään kuin koemielessä omaan käyttöön fabelit kun viime aikoina Novitan langoista neulomani sukat ovat nyppyyntyneet tosi nopeasti, tuntuu että niissä on laatu mennyt vähän alaspäin. Ainakin tässä vaiheessa Fabel-lanka tuntuu hyvältä ja laadukkaan oloiselta. Ja yllättävän riittoisaa lankaa! Vajaa kerä yhtä sukkaa kohti, kerän lopuista vois tulla vielä vaikka pienet vauvan sukat tai jotain muuta pientä... 

6 kommenttia:

 1. Kivat sukat. Minustakaan raitojen ei tarvitse mennä kohdakkain :)

  Minulla on Fabelista vain hyvää sanottavaa. Tykkään sen väreistä, lanka on mukavaa neulottavaa ja kestää käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat!
  Pelkkää ylistystä Fabelille minultakin. Sukat ei mene käytössä miksikään ja värikartta on ihanan laaja! Lempilankani.

  VastaaPoista
 3. Kivan väriset sukat. Minäkin tykkään neuloa Fabelia. Kestävyydestä ei vielä ole tietoa, koska vasta tutustuin lankaan tarkemmin.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin, Fabel on ihana lanka. Käyttökokemusta ei ole kovin paljon, olen tehnyt vasta yhdet Fabel sukat. Novitan langoista olen kanssasi samaamieltä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! :) Tykkään näistä sukista tosi paljon.

  VastaaPoista
 6. Blogissani olisi sinulle tunnustus.

  VastaaPoista