maanantai 25. heinäkuuta 2011

Patalappu-vaihto

Osallistuin Novitan Neulomossa patalappuvaihtoon. Nyt vaihto on ohi ja voin siis julkaista kuvat. Oli kyllä tosi kiva vaihto, sopivan pieni työ jonka sai nopeasti valmiiksi. Tämä oli toinen vaihtorinki mihin osallistun. Viime kesänä osallistuin kesäkassivaihtoon ja molemmat oli kyllä tosi kivoja!


Tässä hienot patalaput jotka sain Red Dragonilta. Tykkään tosi paljon väreistä ja mallista! Käytössäkin on jo olleet, yritän tietysti koko ajan olla sotkematta niitä kun ovat niin hienot! :)
Tällaiset minä tein BlueNun:lle. Mallin keksin omasta päästä ja tällaiset niistä tuli. Omasta mielestä ihan onnistuneet ja ilmeisesti oli mieluisat myös saajalle! Näitä oli hauska tehdä!


5 kommenttia:

 1. Hienoja patalappuja kaikki neljä :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja on sekä saadut että lähetetyt :)

  VastaaPoista
 3. Oonkin odottanut, että bloggaat patalapuista, sillä mua kiinnostas, miten noi sun tekemät patalaput tehdään? Ne on niin kauniit!!

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs sinä olet hienot patalaput saanut ;)

  Mutta nuo sinun tekemät. Eikö olisi ohjetta julkisesti? ;) Aivan mielettömän upeat!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! :) Valmiina ei ole ohjetta kun sävelsin siinä tehdessä, mutta voin sellaisen kyllä yrittää tehdä! Hetken kyllä joudutte odottamaan, koska tulevana viikonloppuna on meillä muutto uuteen kotiin. Kunhan ollaan kotiuduttu niin sen jälkeen on aikaa enemmän paneutua asiaan!

  VastaaPoista