keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Raitavillitys jatkuu

Taas on valmistunut raitasukkia! Tällä kertaa lasten kokoa. Minulla oli vajaa kerä nalle kukkaketoa ja päätin kokeilla miltä kirjava lanka näyttäisi raidoitettuna yksivärisen langan kanssa. Ja aika hauskaltahan se näyttää!Näissä lankoina siis valkoinen Nalle sekä Nalle kukkaketo. En taaskaan ole ihan varma näiden koosta mutta sukkakokotaulukoista katsomalla arvioisin isompien kooksi 29/30 ja pienempien 25/26.
Isommissa sukissa olen kärkeen tehnyt leveän nauhakavennuksen ja pienemmissä sädekavennuksen. Molemmat tavat käy hyvin raitasukkiin. Harmikseni tuota kukkaketoa jäi vielä laatikkoon pieni nöttönen pyörimään vaikka tarkoitus oli saada se kulumaan näihin sukkiin. Yllättävän vähän näihin sitä meni.


Ei ne raidat vielä tähän lopu... :) Tein myös Woolista hauskan raitapipon, tämäkin lasten kokoa. Oli ajatuksena tehdä vielä lapasetkin kaveriksi, mutta nyt ei huvittanutkaan yhtään alkaa lapasia tekemään... Ehkäpä joskus myöhemmin sitten! Sydänkoriste pipoon on tehty huopakankaasta.


Näillä sai taas vähän vajennettua lankalaatikoita... Jostain syystä olen huomannut että vaikka kuinka neuloo niin langat ei tunnu vähenevän yhtään. Tuntuvat vaan lisääntyvän... =D

4 kommenttia:

  1. Kauniita sukkasia, todella kauniita :) Ja tuo pipokin on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Mä niin haluaisin pienimmälle siitä kukkakedosta sukat. Riittäiskö sulla sitä sen verran, notta sillekin tuommoiset raitasukat? Nuo ois nii ihanat. Itse en nyt voi ostaa lankoja, ku entisiäkin piisaa yllin kyllin.

    VastaaPoista
  3. Ehkä saattas riittääkin, se selviää kokeilemalla. saatanpa tehä kunhan kerkiän :)

    VastaaPoista