lauantai 3. maaliskuuta 2012

Röyhelöhuivi ja ostoksia

Nyt sain valmiiksi röyhelöhuivin, jota aloitin joskus viime vuoden puolella. Lankana Sheepjeswol Eline-niminen röyhelölanka. Se on ollut puoliksi tehtynä kaapissa pitkän aikaa ja nyt sain jostain innostuksen tehdä sen loppuun. Syy miksi se jäi silloin puolitiehen oli varmaankin se että meinasi mennä hermot kun lanka oli jatkuvasti kierteellä. Vaikka tosi nopea neulottava tuo röyhelölanka muuten onkin. Tämä huivi on neulottu yhdeksällä silmukalla. Koko noin 11 x 160 cm.
Hiihtolomalla kävimme parin päivän pikareissulla helsingissä. Paluumatkalle lähtiessä kävimme Lankamaailmassa ja siellä oli tosi paljon ihania lankoja! Kauaa emme kuitenkaan ehtineet viipyä ja mukaani lähti neljä kerää turkoosia Viking Baby ull -lankaa. Ajatuksenani oli juuri tuo röyhelöhuivi jos siihen sopivaa lankaa löytyisi pipoon ja lapasiin. Värimalliahan ei ollut tietenkään mukana joten hakuammunnalla ei ihan täydellisin sävy huiviin mutta paremman puutteessa menisi. Katsotaan nyt käytänkö langat siihen vai johonkin muuhun..


"Lohtuneulekin" on edistynyt. Noin kuukausi sitten aloitin ja takakappale on nyt valmis ja etukappaletta aloitettu. Tästä tulee siis lyhyt hihainen tunika, ainakin tarkoitus olisi...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti