torstai 28. helmikuuta 2013

Käänteentekevät sukat

Tällä kertaa tein tilaustyönä polvisukat. Ohje löytyy Me-lehdestä nimellä käänteentekevät sukat. Näissä sukissa on varren yläosassa käännettävä kaitale jolla sukan varren pituutta voi vähän säädellä, ja käänteen voi kääntää vaikka saappaan varren päälle.Varren kääntöosa ylös käännettynä sukat yltävät polviin asti:


 Ja alas varren päälle käännettynä näyttää tältä:


Näistä tuli mielestäni oikein hauskat sukat, tiedä vaikka joskus tekisin toisetkin tällaiset! Ja mukavat nämä oli neuloakin. Lankana ohjeessa oli Novitan Impivaara, mutta minä en kaupoista tuota lankaa löytänyt, vaan löysin Novitan Sukkalanka-nimellä olevaa lankaa jossa oli täysin sama koostumus ja aivan samat väritkin, joten tein sukat siitä. (Liekö ihan sama lanka, jos se on vain nimeä vaihtanut...)

Lankoja jäi pienet keränloput, ja päätin kuluttaa nekin samantien ettei jää tuonne kaappiin pyörimään. Niistä sai vielä tehtyä tällaiset lasten perussukat:

Kokoa en tiedä mutta jalkaterän pituus on n.20cm... Laitan nämäkin menemään polvisukkien tilaajalle ylläri-extrana. Hänen perheessään on neljä lasta joten eiköhän näillekin käyttäjä sieltä löydy. :)

Viime postauksessa unohtui esitellä vielä kortti jonka tein kummitytölleni tuohon synttärilahjaan:

Idea nallekorttiin lähti kauniista lahjapaperista, jolla paketoin lahjan. Nallenkuva onkin leikattu tuosta paperista.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivat sukat! Väritkin sointuvat kauniisti. Ihana kortti ja kaunis lahjapaperi :)

    VastaaPoista
  2. Mun on pitänykki kysyä, että millaset sukat sä teitkään sille neljän ässän äiskälle. Aika mahtavat! :)

    VastaaPoista