sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pipo, lapaset ja arpajaisvoitto

Nyt olen taas "vaihteeksi" heilutellut puikkoja. Halusin itselleni jonkun pirteän värisen kevätpipon, ja päädyin oranssiin. Langaksi valikoitui SandnesGarnin puuvillalanka Mandarin petit. Ohjeen löysin Dropsin sivuilta. Halusin jotain pitsineuletta pipoon ja ohjetta etsiessäni tämä malli tuntui parhaalta. Ja hyvähän siitä tulikin, tosi hyvän mallinen pipo, hyvin istuu päähän. Tein ohjeesta pienemmän koon. Muuten neuloin ohjeen mukaan, mutta tein piposta hieman matalamman kuin ohjeessa. Tykkään tästä tosi paljon! Innostuin vielä aloittamaan sormikkaita pipolle kaveriksi tuosta samasta ohjeesta. En ole koskaan aiemmin sormikkaita tehnyt, saas nähdä mitä siitä tulee... :)

Sitten tekaisin vielä yhdet peruslapaset 1-vuotiaalle pojalleni Woolista. Aloitin tekemään lapasia jämäkerästä ja kuinka ollakaan lanka loppui kesken ennen kuin sain lapaset valmiiksi. Tämä väri on muutaman vuoden takaista joten kaupoista sitä ei enää saa, mutta onneksi yhdellä neulovalla tuttavallani sattui olemaan tätä samaista lankaa ja siitä liikeni minulle sen verran että sain tehtyä lapaset loppuun. Nämä sopivat väriltään kaveriksi tälle traktoripipolle.


Sitten on pakko hehkuttaa, että uskomatonta, mutta totta, minä voitin Lilan blogissa hetki sitten olleen arvonnan! Ja palkintona oli aivan uskomattoman upea iso revontulihuivi. Olen tätä huivia ihastellut ja hämmästellyt täällä kuinka upea ja taidokkaasti tehty se on, ja väritkin ovat minulle oikein mieluiset. Kiitos vielä Lila tästä ihanasta huivista! Tähän on ihana kääriytyä viileinä iltoina... :)


Minulla on ollut monta kertaa mielessä, että haluaisin kokeilla tuollaisen revontulihuivin tekemistä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi sitä testata. Tämä huivi kyllä lisäsi innostusta tuohon, että enköhän joskus vielä itsekin kokeile tällaisen tekemistä... Mutta juuri nyt on niin paljon muita töitä suunnitteilla, että huivin tekeminen saa jäädä odottamaan jonnekin hamaan tulevaisuuteen... :)

Sitten vähän ikävämpi asia:
Nämä kuvat on tällä kertaa vähän mitä on, koska mun kamera meni sillä tavalla rikki, että siinä "katseluruudussa" (tai mikä se nyt onkaan nimeltään) ei näy mitään muuta kuin mustaa kun kuvaa ottaa. Joten pitää räpsiä vähän summanmutikassa ja kattoo sitte mitä tuli... Uuden kameran hankkiminen joutuu nyt kyllä jäädä odottamaan joksikin aikaa kun on tuota rahanmenoa nyt muutenkin ihan tarpeeksi... Joten tällä mennään nyt jonkin aikaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti