lauantai 5. marraskuuta 2011

Arpajaisvoitto

Eilen hain postista Seijasiskon blogin arpajaisissa voittamani palkinnon. Aivan ihanaa vironvillaa ja mukana oli partyliten tuikkukynttilä ja lähettäjän kotikaupunki-aiheinen postikorttitervehdys. Ihana paketti, kiitos paljon Seijasisko! Vironvillaa minulla ei ennen ole ollutkaan, joten saa nähdä miksi tämä lanka joskus muotoutuu... Ehkäpä huivikisi... :) Mitäs te muut neulojat olette vironvillasta tehneet?


Aiheesta toiseen:
Osallistuin taas Novitan Neulomossa joulukoristevaihtoon, kuten viime vuonnakin. Nyt vaan suunnittelemaan millaisen joulukoristeen tekisin tänä vuonna! Palaan tähän aiheeseen sitten kun vaihto on ohi ja saa kuvia laittaa.

4 kommenttia:

 1. Mukava kun tykkäsit voitosta. Minulla on syntynyt useampi vironvillahuivi eri malleilla. Suosituin malli on tietysti Annen Revontulihuivi. Yksi Revontuleistani löytyy nimeni takaa.

  VastaaPoista
 2. Hienon palkinnon olet voittanut.

  Mie oon vironvillasta tehnyt revontuli-huiveja.

  VastaaPoista
 3. Perinteinen Revontuli on tullut tehtyä monesti, mutta myös Anniksia. Sopii moneen kunhan ei ole liian monimutkainen pitsikuvio. Viimeisimpänä tein torkkupeiton, mutta se vaatiikin sitten enemmän kuin yhden vyyhdin lankaa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksista! Revontulihuivi voisi olla kiva tehdä. Sitten joskus... ;)

  VastaaPoista