keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ilon aiheita

Ensimmäinen ilon aihe on että rakas siskoni on saanut viime yönä poikavauvan! Minusta tuli siis jo kolmannen kerran täti. Pienokaiselle olen tehnyt sukat ja lapaset vihreästä woolista samalla ohjeella kuin nuo vaalean sinisetkin tuossa alempana. Tänä aamuna viimeistelin ne ja koitan saada mahdollisimman pian postiin. Jospa ehtisivät perille kun pääsevät sairaalasta kotiin. Harmi kun en pitkän välimatkan vuoksi pääse heti vauvaa katsomaan..


Toinen ilon aihe on että olen voittanut Seijasiskon blogin arvonnassa lankapalkinnon! Todella harvoin arpaonni osuu kohdalleen. Kyllä oli iloinen yllätys! Nyt vain odottelen lankapalkinnon saapumista. :)

Kolmas iloinen asia on että tilkkupeittoprojektini on edistynyt mukavasti. Tilkkuja on tullut virkattua jo 40 kpl valmiiksi. Värilliset lankakerät kylläkin uhkaavasti pienenee, toivottavasti ei lopu kesken. Uskoisin että riittää mutta jos loppuu niin sitten sovelletaan... :) Tässä tämänhetkinen tilkkusaalis:


On muuten kätevä virkata monivärisiä tilkkuja kun olen laittanut jokaisen värin omaan pieneen paperipussiin, josta olen leikannut yläosan ja sangat pois. Minulla sattui olemaan juuri sopivan kokoinen iso paperipussi johon pikkupussit mahtuivat vierekkäin niin langat on aina järjestyksessä eikä mene sekaisin. Lanka tulee kerän keskeltä niin kerätkään eivät pyöri pusseissa. :)


Lisäksi tänään sain postissa Novita lehden talvinumeron sekä Novitan sukkalehden. Lehti on kylläkin jo ilmestynyt lokakuun alussa (olen siis tilaaja). Huomasin muutama päivä sitten käytyäni pitkästä aikaa Novitan neulomossa että senhän olisi pitänyt tulla jo ajat sitten kotiin mutta minulle ei ollut kyseisiä lehtiä tullut. Otin sähköpostitse Novitaan yhteyttä kun en ollut niitä saanut, niin he heti laittoivat onneksi minulle uudet lehdet tulemaan! Olivat kuulemma aiemminkin postittaneet, mutta mihin lie kadonneet matkalla. Tänään lehdet saapuivat ja hyvältä näyttivät! :)

3 kommenttia:

 1. Onnea tädille :)

  Kätevä tapa säilyttää lankakeriä. Myönnän että minulla ne lojuvat käsityökassin pohjalla sikin sokin :D

  VastaaPoista
 2. Kiva idea säilyttää lankoja, säästyy monelta lankasotkulta. Söpöt pienet neuleet olet tehnyt, onnea tädille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Huopatossunen ja Neule-Kirppu! :) Tuo lankojen säilytystapa osoittautui kyllä oikein käteväksi monivärisessä työssä!

  VastaaPoista