keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ostoksia

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä joten lähdin hieman kävelylle ja kuinkas ollakkaan matkalla eksyin lankaostoksille! :) Tällä kertaa mukaan tarttui Novitan lankoja. Ostin neljä kerää valkoista Woolia sekä kaksi kerää Nalle kukkaketoa. Lisäksi ostin pitsikukkakehikon. Se on ollut jo pitkään aikomus hankkia ja nyt vihdoinkin sain aikaiseksi ostaa sen.


Näistä olisi tarkoitus tehdä tällainen poncho kummitytölleni. Ohje löytyy Novitan kesä 2010 - lehdestä.


Pitihän sitä kehikkoa tietenkin heti testata. Kaksi kukkaa tein lehden ohjeen mukaan. Ensimmäinen näytti jotenkin hassulta, huomasin että reunuksen ketjusilmukkaketjut oli osa vähän kierteellä, toisesta tuli jo vähän parempi.


Vähän kyllä heti alkoi epäilyttämään tällaisen ponchon käytännöllisyys, kun on noin pitkiä lankalenkkejä. Mahtavatkohan käytössä jäädä kiinni joka paikkaan? Ainakaan koneessa en tällaista pesisi vaikka lanka konepestävää onkin juuri noiden lankalenkkien takia. On tässä ponchossa kyllä paljon työtä ja lankojen päättelyä. Mutta taidan ryhtyä urakkaan kuitenkin! Onneksi ei ole kiire... :) Tavoite valmistumiselle on helmikuu 2012.

Sitten jo suunnittelin kokeilua ohuesta paperinarusta kukkien tekemistä. Onnistuisikohan... Niitä voisi käyttää sisustuksessa jotenkin... Täytyy kokeilla eri lankoja kehikkoon ja katsoa mitä kaikkea sillä saa aikaan! Myös heijastinkukkia voisi kokeilla tehdä.

1 kommentti:

  1. Kauniita kukkasia, tuo pontso on kyllä kaunis. Mullakin ois tarkoitus tehdä se kuopukselle, mutten ole saanut aikaan. Kannattaa kokeilla mitä kaikkea tuolla kehikolla saa aikaan.

    VastaaPoista